Mafia – VIP (Official Music Video)


Aah, Yeah… We’re back baby Woo! Bang! Bang! Surrender! Bang! Bang! Surrender! Bang! Bang! Surrender! Surrender to VIP Yeah… Why… Oh! Tell me why? You retreat as I get closer Denying What you feel Believe… Try to believe Love at first sight Is here Before our eyes Maybe You are afraid To play with fire That’s burning inside Don’t pretend You haven’t fallen for a Mafia I know that you want me But you’re just too shy… ooh Don’t deny your feelings For a Mafia Give your all to me Baby I want all of you Don’t take too long Or the moment will be gone Lessening the chances Between you and me Maybe You are afraid To play with fire That’s burning inside Don’t pretend You haven’t fallen for a Mafia I know that you want me But you’re just too shy… ooh Don’t deny your feelings For a Mafia Give your all to me Baby I want all of you Yeah… Oh Yeah… Oh Yeah… Yup…Yup You and I…. Are destined to be together Let’s not waste time Nor wait too long Or we’ll regret this forever As we won’t be together Come closer I’ll be gentle I know how you feel You want me but you are afraid Don’t you worry Bang! Bang! I guarantee Bang! Bang! I won’t break your heart Bang! Bang! And I swear Bang! Bang! This is love Don’t pretend You haven’t fallen for a Mafia I know that you want me But you’re just too shy… ooh Don’t deny your feelings For a Mafia Give your all to me Baby I want all of you Bang! Bang! Surrender! Bang! Bang! Surrender! Bang! Bang! Surrender! Surrender to VIP

100 thoughts on “Mafia – VIP (Official Music Video)

  1. cgi cam senetron indon,Peranan kamare tiktok lagi baik,ini apa cam rakam ngan fon je..biasa biasa je,peranan kamera lurus bendul sangat..tak cam MV luar,nak lagi taun2020 jauh sekali

  2. adam v.i.p maafi cinta armiz โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ

  3. Ini dia keluaran KRU.. mmg xxpernah mghampakan.. goodjob kru n vip… best๐Ÿ’ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ’ช

  4. mcm tarian tak balance ja…mcm baru belajar menari…lagu mcm ni rasnya mcm susah nk radio putarkan…kecuali STESEN SURIA FM

  5. Adam and VIP is back. Dear kpopers…uols better move on and support MPOP….sedih doh napa Ryan x join VIP lg. Tapi Wawan ngn Amen pun best juga talented.

  6. Kamon la wei dah 2020 ni, bikin la lagu kasi faedah skit la, dah tue2 berjoget lagi nampak lembab joget tu haha serius wei memalukan, aku sendiri pun rase malu serius wei kenangkan umur dah 34 ni, yg dalam video ni pun ade dah 30 kot Hahaha bawak santai skit lagu tu.. trend lagu camni takkan dapat sambutan hangat dimalaysia dah wei.. Kamon bangkitla berkarya demi diri keluarga bangsa tanah air dan Tuhan beb, biar artistic skit adoi please la.. Move on gais, serius memalukan,๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

  7. Tajuk kan main mafia muahahaha tapi joget lembab stamina xde bai, kalau edry nk buat lagu gini pun buat band baru Amik budak2 kalau nk buat duit, Muke jambu skit, ala2 Ismail izani tu.. Zaman ni Zaman diorang gais, korang dah tue2 ni bersaing tu agak2 la, kalau budak2 skg tgk pun agaknya kene gelak je kot.. Haha "tu tengok tu pakcik tu menari lembab wei" _ tu realiti beb

  8. FUHHHH LAIN MACAM LA๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ hope lepas ni collab la dengan ismail ke2 atau artis bbnu untuk trending bagi org ingat balik Vip you can do it๐Ÿ”ฅ๐Ÿ˜

  9. Love โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ

  10. Wow aku mmg impressed tgok MPop Malaysia setelah sekian lama akhirnya VIP comeback balik. Harap Mv nih dpt view yg bnyak mcm Mv Kpop yg lain. Mpop made in Malaysia. Proud of you VIP๐Ÿ”ฅ๐Ÿ’ช

  11. Actually xde isu pn yg mngatakn VIP Dan Adam meniru band ala K-Pop .. Since 2004 lg Adam muncul Artis naugan KRU Dan mbawa lagu genre Pop Dance spt Tak Tahu ,hai,jogek lambak dll …. 2004 aku rs Super Junior , 2pm Dan big bang Masih x wujud lg(kalau x silap) apatah lg BTS jauh lg …. Then Ada owg kata Lagu VIP Dan KRU xde beza ,lahh mmg lerr mana tumpah kuah klau X ke nasi?? … Aku adlh pmnat KRU since 94,lwt 2thn minat KRU sbb thn 92 baru darjah 3 so Apa2 produk kluaran KRU aku always support lah..tp xtau lah BBNU yg minat BTS atau (MKK) rs pelik dgn comeback VIP .

  12. Yeaaayy.. ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿฆพ๐Ÿฆพ welcome back VIP. ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜๐Ÿฅฐ๐Ÿ˜

  13. Wowww Terbaik my fav singer ADAM!!! & vip ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐ŸผโœŒ๐Ÿผ๐ŸŒบ๐Ÿคฉ๐Ÿ’Œ

  14. Thanks KRU for bringing your mojo back!! Fans memang dah lama tertunggu2 & rindukan sentuhan KRU dlm industri muzik kita. It's the right timing that you launched this new single, people these days are more into dancing and 90s music vibe. Plus, you can help promote an active and healthy lifestyle so that Malaysians can fight obesity and laziness. #TowardsHealthyBodyHealthyMind

  15. Epic come back VIP ( adam, yandy, marlon, amen, wawan )๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป

  16. Adik2 kpop sekalian jgn ckp vip ni tiru kpop ye, diorg dah lama bertapak dalam industri muzik Malaysia ni.. ni adalah comeback of vip and Adam also after a few years (idk) ๐Ÿ˜‚.. before saya suka dgn kpop, inilah bias boy band I dulu… Tahniah abg Adam dgn ahli vip yg lain.. memang gempak la comeback ni.. ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–

  17. Tak pasti tgk VIP atau KRU. As if KRU is reborn just like 30 years ago. Good video and vibes… Ada satu part music tu mcm lagu pitbull & jlo…. Agree tak?

  18. Terbaekkkkkkkkkk VIP๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ #sabahan #krumusic #vip #mafia #lagusedih #serahkandiri #bah #2011 #2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *